belgian blue cattle

twitch bandwidth test tool Privatlivspolitik

Crossoutfit.dks persondatapolitik

jackie stallone plastic Formålet med Crossoutfit.dk’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. 

the magicians season 2 Crossoutfit.dk har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.

bandager til pony homeland season 6 episode 6
Når du handler hos Crossoutfit.dk skal du mindst oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail-adresse
  • Telefon / mobil nummer

batman robin nightwing Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprettet et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, kan dine personlige oplysninger slettes, hvis du beder os om at gøre det. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev kan du også til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet – enten ved at benytte linket i selve nyhedsbrevet eller via [email protected]

 

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

haunstrup dyrepark dyr Personoplysningerne registreres hos Crossoutfit.dk Aps.  

al watania tv 1 Når du handler hos Crossoutfit.dk, indsamles og registreres personoplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt. Dine personoplysninger vil i den forbindelse udelukkende blive behandlet, såfremt du har givet dit samtykke til behandlingen og er indforstået med de behandlingsaktiviteter, der foretages. 

lej film aalborg De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig. 

kiss goodbye quotes Det er desuden nødvendigt for Crossoutfit.dk at videregive navn, adresse, telefonnummer og mail til Crossoutfit.dk’s samarbejdspartnere, for at der kan ske behørig opfyldelse af aftalen. Disse samarbejdspartnere er følgende:

byggeren gemmas alle PostNord, GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

designed bulletin boards Crossoutfit.dk opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til Crossoutfit.dk’s betalingsudbyder, hvorfor Crossoutfit.dk  ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre. 

new york skyline Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af Crossoutfit.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt evt. målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

DINE RETTIGHEDER

mykonos kikladhes greece Som registreret hos Crossoutfit.dk er du i besiddelse af en række rettigheder, som Crossoutfit.dk kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

tagliatelle alla boscaiola Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til [email protected] Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

hvad bruden ikke ved Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.

surly bike xtracycle I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte be-handlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

biotex vaske stivelse Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet)

telefonbænk lavet til legekøkken Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

anything is possible Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

viggo laursen dæk  

SIKKERHED

afgiftning af lever Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

buske med røde grene Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

de 12 juledage niki lauda face  

KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Crossoutfit.dk
Bragesgade 8A
2200
København N
[email protected]
 
 

Cookies

kæmpe stor fed kastreret hankat Ved at benytte crossoutfit.dk, accepterer du, at vi kan bruge cookies. en cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer. cookies hjælper os med at gøre dine besøg på vores side bedre og hjælper os med at give dig en bedre service. hvis din browser er indstillet til at afvise cookies fra vores hjemmeside, kan du måske ikke gennemføre et køb eller benytte visse funktioner. en cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

de fedeste sko smuk kvinde ryg Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

kunstige negle børn opkøb af iphone Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete
Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

volcano bay orlando universal
Internet Explorer:
flot pige danmark

Mozilla Firefox 
sort the court free

Google Chrome
anastacia date team

Opera
skud af gederams

Safari 5.0
siemens batterier til høreapperater

Flash cookies (gælder alle browser) 
lav selv kryds og boller spil

iPhone, iPad og andet fra Apple
ganni strik julliard

Telefoner med styresystemet Android
salomo i ethiopien

Telefoner med Windows 7
tændspole bmw k 1200 lt

reductionism cause effect  

sten kastet ned på motorvej Benyttede Cookies:

vand i vinduerne sebra melamin tallerken COOKIE NAME

paragraf 11 forløb peyton meyer wikipedia COOKIE DESCRIPTION

mytteri på bounty USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

togulykke i odense Indicates if a customer is allowed to use cookies.

mads nørgaard kansas jakke external_no_cache

jon lange midsommer A flag that indicates if caching is disabled.

strikkeopskrifter børn gratis persistent_shopping_cart

bjælkehytter til salg The session key.

rowan atkinson kone Stf

du må ikke skilte If product links were sent to friends, stores the timestamps in the format: $timeStamp1$timestamp2, ..., $timestampN.

tegn en elefant pollN

dr phil cash me outside A poll ID that indicates if a vote has occurred.

rør mig ikke hjerte frontend

kodak black and future Session ID

michael andersen biler kokkedal guest-view

hotel equatorial shanghai Allows guests to edit their orders.

 

allez hop fransk bog Google Analytics Cookies:

classic oak espresso wooden floors zodiac killer sign COOKIE

christmas presents how to murede boksvægge højde DESCRIPTION

sygehus sønderjylland sønderborg _utma

den 4 statsmagt Distinguishes users and sessions.

table rock centre _utmb

nokia telefoner pris Determines new sessions/visits.

meaning of life 42 _utmc

slite cowboy shorts Determines if the user was in a new session/visit.

versus versace backpack _utmz

jumelles camouflees 4 x 30 Stores the traffic source or campaign that explains how the user reached your site.

øre næse hals klinikker i københavn  

teksten til op